Szívfény Érintés – alapképzés

A Szívfény képzésen egy csodálatos 7. dimenziós szeretet energiával ébresztjük a testet az öngyógyulásra, a gondolatokat a pozitív gondolkodásra és az életünket egy örömmel és boldogsággal teli életre.
A képzésen olyan öngyógyító technikákat adok át, ahol megtanuljuk a test rétegeit megtisztítani, a test energia pályáit a blokkoktól felszabadítani és ezáltal feltölteni a kvantum mező energiájával. Beindul egy csodálatos öngyógyító energia áramlás a testetekben és az életetekben. Megtanuljátok beindítani a pozitív sejtkommunikációt a szervekben és a sejtekben. A Szívfény technika a szeretet finom érintésén keresztül ébreszti a testedet a gyógyulásra és ébreszted vele az öngyógyulásra azokat, akiket kezelsz. Mindenki össze kapcsolódik a felsőbb Mestereivel. Megnyitom a kéz energia kapuit, hogy egy erősebb fényenergia áradjon a kezeden át, és a szíveteken keresztül összekapcsolok mindenkit a Szívfény szivárvány energiájával. Elindulsz egy olyan Szívfény úton, ahol a testedet áthatja az egészség, az életedet pedig egy ragyogó fény.

Megnyílik a szívtered és sokkal erősebb szeretetet tudsz adni és kapni. Felébrednek benned a hozott pozitív képességeid és felébredsz arra, hogy ki vagy valójában.
Hatalmas pozitív változások indulnak meg benned. A képzés két napos, ahol sok-sok technikát tanulsz, csodálatos felismeréseid lesznek, megérzed a szeretet több szintjét. A két nap alatt sok kezelést kapsz és adsz is. A szíveden keresztül megérinted a lelkedet. A Szívfény egy magasabb szeretetre ébresztő út.

Ha bővebben szeretnél a képzésről tájékozódni, akkor a fenyszivfeny@gmail.com e-mail címen tudsz.

A képzés időpontja: 2024. május 25-26 (szombat, vasárnap).

A képzés helye Szeged Szívfény Központ.