Duhonyi Éva Annamária

316231917_512985924204150_3578386996275477837_n
A szeretet csak szeretni akar. Soha ne bántsd magad semmi miatt.
Bemutatkozás:

Duhonyi Éva Annamária (Jammina) vagyok, Szívfény® ébresztő és oktató. A Szívfény-Szivárványfény egyéni tanácsadások mellett Szívfény technika átadó és önismereti képzéseket is tartok.

Egy magánéleti válság után indultam el az önmegismerés útján. Csak azt kerestem és kutattam, hogy hogyan lehetnék jobban. Az útkeresésem során több alternatív technikát kipróbáltam, tanultam és ezáltal egyre jobban lettem. Az önmagamon való munka jelentős belső és külső változásokat hozott, végtelenül hálás vagyok, amiért azzá válhattam, aki most vagyok.

Hosszú utat jártam be az önmegismerés útján, több holisztikus technikát sajátítottam el, többek között: Kineziológiát, Lélekhang oldás technikát, Theta Healing módszert, Bach virág módszert, Metamorf és Szívfény® technikákat, Hét kapu gyakorlat és szertartás vezetést, útmutatást angyalkártyával..

Minden módszerrel kaptam valami pluszt, azonban a gyökeres változás a Szívfény® csodájával érkezett az életembe. A Szívfény® finom energiája nem csak annak az életére van hatással, aki részt vesz egy ilyen kezelésen, hanem a családjára, a szeretteire, és mindazokra akikkel nap mint nap kapcsolatban van. Az energia szinte észrevétlenül fejti ki a hatását, szépen és finoman alakítja át az életünket, simítja ki életünk szálait, hogy boldogabb életet élhessünk.

Az általam eddig elsajátított technikákat ötvözve alkalmazom, azt használom, amire éppen akkor szükség van. A hozzám fordulóknak általában mindig adok otthoni feladatokat, ami kiegészíti a kezelést és azon az életterületen fejti ki a hatását, ahol a leginkább szükség van rá.

A Szívfény® védjegye alatt nagyon sok képzés született és születik a mai napig, ami további lehetőségeket ad mindenkinek a fejlődésre, az élet titkainak megértésére, megismerésére és a változásra.

Hivatásomnak és életfeladatomnak érzem azt, hogy minél több mindenki ébredjen és ismerjen meg olyan tudást, amivel jobbá teheti elsősorban a saját életét. A bennünk keletkező pozitív változások mindig hatással vannak a körülöttünk élőkre is. A csoportenergiában a résztvevők egyéni energiája összeadódik és megsokszorozódik, így még hatékonyabb és erőteljesebb az adott képzés hatása. Az égi elrendezésnek köszönhetően a különböző alkalmakkor kialakuló csoportok résztvevői hasonlóak több szempontból is, emiatt rendkívüli hatékonysággal tudják támogatni egymást.

A csodálatos Szívfény® technikákat mesteremtől Bartha Erikától tanultam és tanulom a mai napig.

A Szívfény® által hazaértem és megtaláltam azt, amit mindig is kerestem: a bennem lakozó végtelen szeretetet, ami gyógyít engem és minden hozzám fordulót.

Szeretettel várlak!

www.lelkedutja.hu

evi (kukac) lelkedutja.hu

70/6-188-155

Város(ok), ahol dolgozom:
Vác, Debrecen, Eger, Tiszafüred

Technikák, amelyeket használok a kezeléseim során:


Szívfény érintés alap technika
Szívfény érintés haladó technika
Szívfény mirigyállomány aktiválása technika
Szívfény utaztatás téren és időn át technika
Szívfény tudathangolás technika
Szívfény Krisztusi érintés technika
Szívfény sejtfiatalítás technika
Szívfény lélekfeltárás – a tudatalatti feltárása technika
Szívfény szellemi szintű technikák

Képzések, amiket oktathatok:


Szívfény Krisztusi érintés képzés
Szívtudatosság képzés – 3 alkalom
Szívfény sejtfiatalítás képzés
Luciferi képzés
Szívfény lélekfeltárás – a tudatalatti feltárása képzés
Mesterek magasabb rezgése képzés (2 alkalom)
Földönkívüli kapcsolatok képzés
Arkangyali energiák képzés
Lélekrészeink egyesítése képzés
Szívfény érintés alap képzés
Lélek átvezető képzés
Szívfény érintés haladó képzés
Öngyógyító légzések képzés
Önismereti képzés (4+1 alkalom)
Képesség ébresztő képzés (3+1 alkalom)
Spirituális lélekrészek egyesítése képzés
Új generációs gyerek képzés
Szívfény mirigyállomány aktiválása képzés
Erő és önbizalom képzés

Duhonyi Éva Annamária közelgő eseményei

Jelenleg nincsenek események feltöltve.