Duhonyi Éva Annamária

Duhonyi_Evi_2
A szeretet csak szeretni akar. Soha ne bántsd magad semmi miatt.
Bemutatkozás:

Duhonyi Éva Annamária vagyok, Szívfény® ébresztő és oktató.

Az egyéni alkalmak mellett Szívfény érintés technika és Metamorf masszázs technika átadó képzéseket, valamint Szívfény önismereti képzéseket, workshop-okat, meditációkat is tartok.

Segítő filozófiám

Mindig van lehetőséged arra, hogy új utat válassz. Mindegy, hogy mi volt eddig az életedben és miket éltél meg. Mindig van lehetőségünk, hogy a régi sérelmeket és sebeket gyógyítsuk és változtassunk olyan irányba, amire a szívünk vágyik. Minden nap egy új lehetőség arra, hogy lépéseket tegyünk az általunk vágyott élet irányába.

Tedd meg MA az első lépést egy boldogabb és örömtelibb élet felé!

A célom: hatékonyan segíteni, támogatni azt, hogy harmóniába és egyensúlyba kerülj önmagaddal, az életeddel és elérd azokat a célokat, amiket szeretnél.

A test és a lélek jól-létével és egészségével foglalkozom. Amikor nem érzed jól magad a bőrödben, akkor a lélek a test tünetein keresztül üzen, hogy valamin változtassunk. A lelkünkben minden pozitív és negatív élmény nyomot hagy. A számunkra pozitív és nem pozitív élethelyzetek, történések ott maradnak a lelkünkben, onnan fejtik ki a hatásukat a működésünkre, a párkapcsolatainkra, a gyermekvállalásra, a pénzügyeinkre, a mindennapjainkra, tehát az egész életünkre. Ezeknek a különböző hatásoknak a feldolgozásában, elengedésében segítelek Téged. 

Hosszú utat jártam be az önmegismerés és segítővé válás útján, 20 év alatt több holisztikus technikát sajátítottam el és alkalmazom, többek között: Theta Healing módszert, Bach virág módszert, Metamorf masszázst, Szívfény® érintés technikákat, Access Bars technikát, Atlantiszi kristály érintéssel – harmonizálást és öngyógyítás felébresztését, Agyi idegpályák tisztítását - stressz kivezetését Tibeti hangtál - hangmasszázst.

Az egyéni alkalmak során az eddig megszerzett tudásom együttesen alkalmazom. Teljes mértékben Rád hangolódva határozom meg, hogy mi az, ami ott és akkor a legnagyobb segítséget nyújtja a számodra. 

Minden módszerrel kaptam valami pluszt, azonban a gyökeres változás a Szívfény® csodájával érkezett az életembe. A Szívfény® finom energiája nem csak annak az életére van hatással, aki részt vesz egy ilyen kezelésen, hanem a családjára, a szeretteire, és mindazokra akikkel nap mint nap kapcsolatban van. Az energia szinte észrevétlenül fejti ki a hatását, szépen és finoman alakítja át az életünket, simítja ki életünk szálait, hogy boldogabb életet élhessünk.

A Szívfény® védjegye alatt nagyon sok képzés született és születik a mai napig, ami további lehetőségeket ad mindenkinek a fejlődésre, az élet titkainak megértésére, megismerésére és a változásra. Hivatásomnak és életfeladatomnak érzem azt, hogy minél több mindenki ébredjen és ismerjen meg olyan tudást, amivel jobbá teheti elsősorban a saját életét. A bennünk keletkező pozitív változások mindig hatással vannak a körülöttünk élőkre is.

A csodálatos Szívfény® technikákat mesteremtől Bartha Erikától tanultam és tanulom a mai napig.

A Szívfény® által hazaértem és megtaláltam azt, amit mindig is kerestem: a bennem lakozó végtelen szeretetet, ami gyógyít engem és minden hozzám fordulót.

Szeretettel várlak az egyéni és csoportos alkalmakon! :)

Évi

Honlapom: lelkedutja.hu

Mail: evi (kukac) lelkedutja.hu

Tel.: 06 70 6 188 155

Város(ok), ahol dolgozom:
Vác, Debrecen, Eger, Tiszafüred

Technikák, amelyeket használok a kezeléseim során:


Atlantiszi gyógyító technikák
Szívfény érintés alap technika
Szívfény érintés haladó technika
Szívfény mirigyállomány aktiválása technika
Szívfény utaztatás téren és időn át technika
Szívfény tudathangolás technika
Szívfény Krisztusi érintés technika
Szívfény sejtfiatalítás technika
Szívfény lélekfeltárás – a tudatalatti feltárása technika
Szívfény szellemi szintű technikák képzés

Képzések, amiket oktathatok:


Szívfény lélekfeltárás – a tudatalatti feltárása képzés
Mesterek magasabb rezgése képzés (2 alkalom)
Földönkívüli kapcsolatok képzés
Arkangyali energiák képzés
Lélekrészeink egyesítése képzés
Szívfény érintés alap képzés
Lélek átvezető képzés
Szívfény érintés haladó képzés
Öngyógyító légzések képzés
Önismereti képzés (4+1 alkalom)
Képesség oktató képzés (3+1 alkalom)
Spirituális lélekrészek egyesítése képzés
Új generációs gyerek képzés
Szívfény mirigyállomány aktiválása képzés
Erő és önbizalom képzés
Szívfény Krisztusi érintés képzés
Szívtudatosság képzés – 3 alkalom
Pozitív tudatosság képzés
Szívfény sejtfiatalítás képzés
Luciferi képzés

Duhonyi Éva Annamária közelgő eseményei

Jelenleg nincsenek események feltöltve.