Szolgáltatások – Események

Meditációk 

A Bartha Erika által tartott nagycsoportos meditációkon az éppen aktuális energiákhoz kapcsolódva fogunk össze témákért, mint pl. az egészségért, szeretetért, szabadságért vagy a felemelkedésért. Vezetett meditáció és hangfürdő keretében egyesítjük az energiáinkat, átérezzük sejtszinten az egészséget, felhozzuk a belső szeretet erőnket és lekötjük a fény erejét. A várható meditációk dátumáról az eseménynaptárban tájékozódhatsz.

Előadások

Bartha Erika előadásaiban megismertet minket egy új szemléletű világgal, melyben szeretet alapra helyezzük a létezésünk minden aspektusát. A várható előadások dátumáról az eseménynaptárban tájékozódhatsz.

Közelgő események

Az eseménynaptárban megtalálod Bartha Erika aktuális eseményeit és képzéseit. 

Ha szeretnél részt venni valamelyik programon, akkor KATTINTS IDE a jelentkezéshez!

Nincsenek események a közeljövőben.
2022-05-28
10:00
Vác, Ady Endre sétány 8. Body and Mind studio
Földönkívüli kapcsolatok képzés
Szervező: Kocsis Veronika
2022-06-11
10:00
Pilisvörösvár
Lélekrészek egyesítése képzés
Szervező: Huber Melinda
2022-06-18
09:00
Százhalombatta Duna u 11
Szívfény érintés alapkezelés képzés
Szervező: Zoványi Ildikó

A weboldal teljes tartalma Bartha Erika szellemi tulajdonát képezi, és szerzői jogvédelem alatt áll. A weblap tartalmának engedély nélküli felhasználása, másolása, publikálása tilos. Az oldalon található tartalomból csak abban az esetben lehet szabadon idézni, amennyiben ehhez a szerző írásban hozzájárult, valamint a cikk írója a forrásban feltünteti Bartha Erika nevét és a szivfeny.hu weboldal címét.