Alföldiné Mikhárdi Krisztina

20190122_565-1
A Szeretet mindent visz.
Bemutatkozás:

Sziasztok!

A kisfiam születése előtt közvetlenül talált rám a Szívfény energia egy kedves barátom által. Szerettem volna jobban megismerni magam és az elakadásaimat kezelni, ezért nekivágtam a Szívfény csodálatos útjának és elkezdtem tanfolyamról tanfolyamra járni, amikre hívást éreztem. Csodálatos változásokat, megértéseket hozott számomra, az életem részévé vált. Megszerettem és azonosultam vele, minden örömöt és nehéz pillanatot a Szívfény tanításai által kezdtem kezelni. Ezt a csodát mindenkinek át kellene éreznie! Megmutatja a Szeretet valóságát, hogyan tudunk itt a sűrű hétköznapokban Szeretetben élni és Szeretettel kezelni a nehézségeinket is. Könnyebbé válik a megértés, az élet értelmezése, a könnyebbségek, nehézségek más értelmezést nyernek általa. 

Hetente Energetizáló Szívfény Tornát szoktam tartani, ami a Szívfény varázslatos Fénytornája. Csodálatos felismerések születnek a torna gyakorlatai által, ahol nem csak az izmaink, hanem a tudatunk is dolgozik, tisztítjuk és töltjük az energiarendszerünket és szép fokozatosan egyre mélyebben tudunk Önmagunkhoz kapcsolódni és támogatni a test-lélek-szellem egyensúlyát. Fantasztikusnak találom, hogy mozgás közben dolgozunk Önmagunkon a Szívfény energiájában. 

Imádok a Szívfény energiájában kezelni, mert minden érintésünk által a Szeretet árad és így érintjük a testet sejt szinten, ahol beindul az öngyógyítás és szépen lassan elindulnak a változások. Mindenkinél annyi, amit betud fogadni és eltud engedni. Szeretem a szabadságát, az érzésalapú tanítását, minden percét, amit a Szívfényben tölthetek, mert szeretek ebben a Szeretet valóságban lenni. 

"A Szeretet mindent visz." Célom, hogy minél több ember átérezze a feltétel nélküli Szeretetet és ezáltal más rezgésszintre emelkedjen, ahol már tudatosabban, Szeretettel telibben éli az életét. Átérzi, hogy csak a Szeretet visz előre, a Szeretet a kulcs mindenhez.

Szeretettel,

Kriszta

 

Város(ok), ahol dolgozom:
Erdőkertes, Budapest

Technikák, amelyeket használok a kezeléseim során:


Atlantiszi gyógyító technikák
Szívfény érintés alap technika
Szívfény mirigyállomány aktiválása technika
Szívfény Krisztusi érintés technika

Képzések, amiket oktathatok:


Fénytorna képzés
Szívfény érintés alap képzés
Új generációs gyerek képzés
Földönkívüli kapcsolatok képzés
Lélekrészeink egyesítése képzés
Energetikai térrendezés képzés
Teremtés tudatossági energiával képzés

Alföldiné Mikhárdi Krisztina közelgő eseményei

Jelenleg nincsenek események feltöltve.