Rólunk

Bartha Erika

Play Video

A Szívfény útján haladok, ami egy csodálatos szeretet és fényút. A sorsfeladatomra 5 éves koromban történt az első ébresztésem. Nyitva maradt egy olyan energiakapum, amin keresztül látom és hallom a fénylény Mestereimet és segítőimet. Gyermekkorom óta tanítanak és vezetnek a földi életemben. Nagyon sok tudást kaptam tőlük, nagyon sok tanításon mentem keresztül és csodálatos szeretetenergiával vezettek mindig. A világban sok helyre elvezettek a Mestereim az életem során.

Évekig kezeltem ezzel a csodálatos Szivárványfény energiával, ami teljesen áthangolja a testeket a szeretet magasabb rezgésére. Egy olyan finom érintéses kezelés, ami rezgéseket kelt a testben és ezáltal sejtszinten felébred a testben az Öngyógyítás képessége. Egy olyan 7. dimenziós szeretet energia, amiben a színek összes rezgése megtalálható. Szivárványfény, ami a tiszta szeretet energiáján keresztül ébreszt mindenkit igazi Önmagára. 13 év óta tanítom ennek a csodálatos energiának a használatát. Sokféle képzésen adom át mindazt a tudást, szeretetet, érintést, gyógyítást és érzéseket, amiket kapok az Égi Mestereimtől. Minden tanítás, amit továbbadok, közvetlenül jön a Szívfény csatornámon keresztül a Mestereimtől. A Szívfény energia megváltoztatja mindenki életét egy könnyebb, örömtelibb, boldogabb és szabadabb életre.

Ez egy csodálatos szeretettel, örömmel és boldogsággal teli út.

Ez a képesség mindenkiben ott van, és nem kell mást tenni, csak felébreszteni Önmagában.

Szívfény oktató vagyok.

IDE KATTINTVA elolvashatod a Bartha Erikával készült interjút, mely a Nők lapja Ezotériában jelent meg.

Joó Éva

Joó Évi vagyok. Gyermekkori barátság fűz Erikához. Életünk minden nagyobb eseményében egymás mellett voltunk, együtt jártunk iskolába, megismertük párjainkat és megszülettek a gyermekeink. Erika olyan nekem, mintha a testvérem lenne. A hosszú évek során szeretettel teli személyisége sok mindenen átsegített.

Már gyermekkorunk óta együtt haladunk az úton. Amióta Erika elkezdett „ébreszteni”, képzéseket, előadásokat, meditációkat tartani, azóta nap mint nap mellette vagyok és szívem teljes szeretetével támogatom a Szívfény úton. Szervezem a képzéseket, az előadásokat, a meditációkat és munkásságának teljes adminisztrációját kezelem. Jelentkezések alkalmával válaszolok a hívásokra és az e-mailekre. Tartom a kapcsolatot mindazokkal, akik kapcsolatba szeretnének lépni a Szivárványfény emelő energiájával. Erika minden programján mellette vagyok és biztosítom, hogy gördülékeny legyen az esemény.

Elsők között éltem át a Szívfény energia csodáját és mióta jómagam is lélekébresztő lettem, teljesen megváltozott az életem, mert a Szívfény elvezetett önmagamhoz és a bennem élő szeretethez.

A Szívfény az életem része, örömmel tölt el és hálás vagyok, hogy részt vehetek abban, hogy minél több emberhez eljusson ez a tiszta szeretet.

KATTINTS IDE és töltsd ki az űrlapot, ha szeretnéd Bartha Erikát előadóként meghívni!