Bató-Horváth Anita

szivfeny-3
Bemutatkozás:

Bató-Horváth Anita vagyok. 2005 óta foglalkozom tudatosan önmagammal, hogy meglássam valódi énem, mit rejt az életem, mi az életfeladatom, és hogy megtaláljam mindig a legoptimálisabb megoldásokat az életemben. Néhány éve pedig életcélom közé tartozik, hogy a hozzám fordulóknak is segítsek olyan kapukat nyitni, melyek egy új, tudatosabb és minőségi élet megélésének lehetőségét hozzák el számukra. Mindezt teszem, egyéni- illetve csoportos módon: beszélgetésekben - lélekhangolódás során; lélekoldásokban; kurzusokon; hangfürdőkön.

Én magam is sok tanfolyamot megjártam, könyveket olvastam, sok-sok barátokkal és tanítókkal lettem gazdagabb. Életünk minden szereplője, találkozása egy lehetőség, melytől gazdagabbak leszünk. A Tarot, a számmisztika, a Reiki utána sokáig az Aura-Soma világa hozta el nekem sok-sok éven át ébredező lelkemnek a csodákat. Majd Aura-Soma tanárként, konzulensként, az önmagukat megismerni és fejlődni vágyóknak segítettem az ébredésben. A Szívfény energia hozta meg számomra az i-re a pontot és segített, és segít a mai napi is egy mélyebb önismeretben, egy izgalmas utazásban életem ösvényén. Olyan kulcsokat adott a kezembe mely egy tudatosabb élet lehetőségét adta a boldog, könnyed, örömteli életem teremtéséhez. A Szívfény energia érintésének széles tárházával is segítek a hozzám fordulóknak, a test-lélek-szellem egyensúly visszaállításában, megtartásában, lélekblokkok-, sérülések oldásában, lélekébresztésben. Segítek ébredni megoldásokra, útmutatásokra azoknak, akiknek szüksége van rá. Az egyéni konzultációk mellett különböző kurzusokat tartok melyek mind segítenek az ébredésben, a boldogabb, kiegyensúlyozottabb élet megélésében.

 

A spirituális élet lényege, hogy valódi önmagunkat éljük meg itt a földön. Így, ahogy én is járom az utam és fedezem fel Önmagam, térek vissza Igaz Önvalóm esszenciájához, használom adottságaimat, tehetségeimet, képességeimet, mi mind a Nagy Egész Létezés része, úgy igyekszem mindebben támogatni a hozzám fordulóknak, legyen az fizikai-, lelki-, gondolati-, érzelmi életben. Célom, egy olyan világot élni és támogatni ebben másokat is, ami egy tudatos és szív alapú érzésvilág.

Minden bennünk van, csupán arra van szükségünk, hogy felébredjünk rá és aztán éljünk mindazzal a csodával, amire rálelünk. Éljünk a képességeinkkel, hogy egy virágzó, kiteljesedett életet tudjunk élni az életünk minden területén.

Ébredj és Ébredjünk együtt egy új csodás életre! Szeretettel várlak Téged is!

 

Bejelentkezni a következő elérhetőségeken tudsz: hanita.szivfeny@gmail.com vagy a 06-20-517-8147 telefonszámon.

 

Szeretettel és Fénnyel,

Bató-Horváth Anita

Város(ok), ahol dolgozom:
Budapest

Technikák, amelyeket használok a kezeléseim során:


Atlantiszi gyógyító technikák
Szívfény érintés alap technika
Szívfény érintés haladó technika
Szívfény mirigyállomány aktiválása technika
Szívfény tudathangolás technika
Szívfény Krisztusi érintés technika
Szívfény sejtfiatalítás technika
Szívfény lélekfeltárás – a tudatalatti feltárása technika

Képzések, amiket oktathatok:


Luciferi képzés
Szívfény mirigyállomány aktiválása képzés
Mesterek magasabb rezgése képzés (2 alkalom)
Szívfény sejtfiatalítás képzés
Teremtés tudatossági energiával képzés
Szívfény lélekfeltárás – a tudatalatti feltárása képzés
Arkangyali energiák képzés
Öngyógyító légzések képzés
Atlantiszi szimbólumok képzés
Képesség oktató képzés (3+1 alkalom)
Szívfény érintés alap képzés
Új generációs gyerek képzés
Szívfény érintés haladó képzés
Erő és önbizalom képzés
Szívtudatosság képzés – 3 alkalom

Bató-Horváth Anita közelgő eseményei

2024-08-31
10:00
Budapest, IV. kerület
Szívfény érintés alapkurzus 2 napos