Fáy Zsuzsanna

216080609_955852471881538_347395857020723949_n
A fény útján járok...
Bemutatkozás:

Már gyerekkoromban tudtam, hogy keresek valamit. Vallásos családban nőttem fel. Hálás vagyok a szüleimnek, hogy megismertették velem, főleg, abban a korban, ahol nem lehetett erről beszélni sem, hogy van Isten, hogy ki volt Jézus és mit tanított. Szerettem a tanításait, de sok mindent nem értettem, és a rengeteg kérdésemre, amire a tanítók megpróbáltak a lehető legjobb tudásuk szerint magyarázatot adni, valahogy, nem elégített ki. Nem állt össze a kép. És hiányzott az érzés. Nem találtam Istent a templomokban. Kíváncsi voltam, és éreztem már akkor, hogy meg kell keresnem a boldogságot, Istent, a szeretetet, és a róla való tiszta és egyetlen igazságot.

S valahol ott kezdődött ez az egész, hogy keressek, kopogtassak és választ találjak a kérdéseimre. És elindultam egy úton…. Elindultam egy úton, ami, idővel rájöttem, hogy nem is kívül van, hanem odabent, befelé kell haladni, önmagam, a szívem felé. Megértettem, hogy valójában, itt a Földön a testem a lelkem belső kis temploma és benne a szív az oltár. Ott lakik Isten és a szeretet.

Isten soha nem hagyott el minket. „Azért jöttünk le a Földre, hogy egy boldog és áldott életet éljünk.” De álomba merültünk, és elfelejtettük, hogy a Mennyországban élünk, és most újra emlékeznünk kellene rá, hogy boldogok lehessünk. Hogy meglássuk, valójában soha nem szakadtunk el tőle, és hogy még mindig ott vagyunk. Hogy visszataláljunk a szétválasztottság illúziójából az egységbe. Szívfény-oktatóként az a célom, hogy erre ébresszelek, a szívedre, a szeretetre, a benned levő tudásra, örömre, egészségre, a benned levő mennyországra, s hogy egy boldog és teljes életre hívjalak.

Szívesen megosztom Veled azt a tudást, amit A csodák tanításából ismertem meg. Szívesen vezetlek a boldogságod felé vezető utadon. Érintő technikáimmal segítek kioldani belőled mindazt, ami energetikailag a múltba köt, vagy nehezíti az életedet, és feltöltelek szeretettel. Segítek magasabb rezgésre, egy magasabb tudatosságra emelni az életedet.

Hálás vagyok Bartha Erikának és oktatótársaimnak, hogy együtt haladhatunk ezen a fantasztikus úton. Hálás vagyok, ha Te is eljössz hozzám, ha Neked is megmutathatom a csodákat, és Veled is együtt mehetek tovább!

Elérhetőségeim:

Cím: 2900 Komárom, Török Ignác utca 65.
Telefon: +36 30 2529 202
Email: fayzsu@fenyszer.hu

Város(ok), ahol dolgozom:
Komárom, Tényő, Őrség

Technikák, amelyeket használok a kezeléseim során:


Szívfény érintés alap technika
Szívfény érintés haladó technika
Szívfény lélekfeltárás – a tudatalatti feltárása technika

Képzések, amiket oktathatok:


Fénytorna képzés
Szívfény érintés alap képzés
Szívfény lélekfeltárás – a tudatalatti feltárása képzés
Luciferi képzés
Mesterek magasabb rezgése képzés (2 alkalom)
Földönkívüli kapcsolatok képzés

Fáy Zsuzsanna közelgő eseményei

Jelenleg nincsenek események feltöltve.