Szabó Hajnalka

429568725_769625671458276_2071375930268762449_n
" Minden egyes nap egy új esély arra, hogy adj magadból valamit a világnak. Egy mosolyt, egy nevetést, egy jó szót, egy ölelést, egy megnyugvást, egy szép szót.....SZERETLEK." Bartha Erika
Bemutatkozás:

Szabó Hajnalka vagyok, Szívfény-oktató

Már gyermekkoromban észrevettem, hogy a szenvedélyem, és minden, ami előre visz, ami éltet és lelkesít az, amikor másoknak segíthetek. Gyermekként arról álmodtam, hogy egy csöpp kis boltban eladó leszek, ahol néhány kedves és szeretetteljes szót válthatok majd minden hozzám betérő vásárlóval. Az életem aztán egy kicsit máshogy alakult, bár felnőttként megvalósítottam az álmomat, mégis másfelé sodort az élet. Akkoriban még azt gondoltam, hogy fontos olyan szakmát választanom, ami biztonságod ad nekem és a családomnak minden téren, ezért továbbtanultam. A vállalkozási területen eltöltött közel 11 évért is nagyon hálás vagyok, mert sok csodás emberrel hozott össze a sors és sokaknak tudtam segítséget nyújtani már akkor is. Azonban egy idő után elkezdtem érezni, hogy ez nem az én utam és nem vagyok a helyemen.

A munkám mellett akkor már több mint tíz éve haladtam az "önismeret" útján, nagyon sok technikát és módszert kipróbáltam, megtanultam és használtam, de a legnagyobb fordulatot az életembe az a nap hozta el, amikor megismerkedtem egy Szívfény alap tanfolyamon Bartha Erikával, akinek nagyon hálás vagyok a sok csodáért, amit átadott nekünk és aki felébresztett bennem valami nagyon különlegeset, egy mélyről jövő, őszinte tiszta érzést, tiszta szeretetet, tudást és erőt. Azt éreztem, hogy hazaértem. Akkor, azon a napon indultam el és választottam már tudatosan a fejlődésem útjának a szeretetet. Amellett, hogy lelki egyensúlyt és harmóniát hozott az életembe a Szívfény, egy csodálatos kulcsot kaptam a kezembe, mely megváltoztatta az életemet és rajtam keresztül a családom életét is.  Megtaláltam önmagam, azt, aki igazán vagyok ott belül illetve testi és lelki szinten is sikerült megteremtenem azt a harmóniát, amire vágytam. Ahogy haladtam az utamon és használtam a különböző technikákat, hétről hétre tettem le újabb és újabb terheket, fordítottam át a bennem lévő alacsony rezgésű programokat, sérüléseket a szeretet ereje által.

Hálás és boldog vagyok, hogy ezen az úton haladhatok és mindezt tovább  is adhatom az általam alkalmazott technikák segítségével azoknak, akik hozzám fordulnak.

Hiszem, hogy a szeretet a legnagyobb erő és általa minden, de minden átfordítható és lehetségessé válik.

Ha kedvet kaptál, hívást érzel és szeretnéd megtapasztalni ezt a csodás energiát akkor szeretettel várlak Budapesten a XI. kerületi kezelőmben.

Város(ok), ahol dolgozom:
Budapest XI.

Technikák, amelyeket használok a kezeléseim során:


Szívfény érintés alap technika
Szívfény érintés haladó technika
Szívfény Krisztusi érintés technika
Szívfény sejtfiatalítás technika
Szívfény Mell-masszázs és hasi zsíroldás technika

Képzések, amiket oktathatok:


Szívfény érintés alap képzés
Arkangyali energiák képzés
Erő és önbizalom képzés
Szívtudatosság képzés – 3 alkalom
Lélekrészeink egyesítése képzés

Szabó Hajnalka közelgő eseményei

Jelenleg nincsenek események feltöltve.